Ervaringen van clienten

Lieve (34 jaar):

In het begin vond ik het zelf (en mijn partner nog meer denk ik) wat raar om over bepaalde intieme dingen te moeten praten maar, Kaat haar open ingesteldheid, jong, hip voorkomen en enthousiasme hielpen echt mezelf te zijn. waardoor ik gemakkelijk kon zeggen hoe het echt was πŸ™‚

Ik heb geleerd meer te praten en wat opener te zijn over onze intieme momenten. Ik moet wel nog meer werken aan mijn vertrouwen in hem als hij “iets gaat drinken” met vrienden, maar dat zal nog wel komen. Er zit toch al beterschap in!

Ik heb wel het gevoel dat dit ons verder heeft geholpen in onze relatie en eigenlijk onze relatie gered heeft op dat cruciale moment. Kaat heeft ons uit onze jarenlange comfortzone getrokken en dat was nodig!

Ik vond de koppelgesprekken oprecht heel aangenaam en "eyeopening"

Elizabeth (28 jaar):

De eerste ontmoeting met een hulpverlener is altijd spannend. Bij Kaat voelde ik me echter meteen op mijn gemak en kon in alle openheid gepraat worden over wat ik dacht en voelde, zonder ook maar enig gevoel van vooroordeel of eender wat. De vragen van Kaat zijn to the point waardoor ik heel snel in mijn eigen denkproces belandde. Ook buiten de sessies kon mijn denkproces verder evolueren door het ‘huiswerk’ dat ik mee kreeg. Kaat werkte heel goed op mijn maat, op mijn tempo. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook snel inzicht kreeg in mijn ‘probleem’ en hier concreet mee aan de slag kon.

Wanneer je beroep doet op de hulp van Kaat, mag je er zeker van zijn dat je met de nodige zorg, aandacht en expertise ondersteunt wordt! Dit klinkt precies als reclame maar het is ook echt zo πŸ™‚

Bij Kaat voelde ik me echter meteen op mijn gemak